100 % дискаунт купон за Тренировки по фехтовка

mnaydenova Bors

Индивидуальный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.12 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
250
Завершение промоакции
15/09/20
Продано купонов
0
Срок действия купонов
15/09/19 - 30/09/20

Количество

Описание:
Фехтовката е аристократичен спорт, развиващ физически, морално-волеви и психически качества. Този спорт е многообразен педагогически процес с възпитателен процес, който осигурява правилно и хармонично развитие, както укрепване и закаляване на децата от най-ранна детска възраст. Обучението по фехтовка осъществявав развитието на физическите качества ловкост, бързина, сила и издръжливост. Внедрява се целеустременост, смелост, решителност, дисциплинираност, съобразителност и др. Развива се двигателната и мисловна реакция и се внедрява обем от технико-тактически знания и умения при използване и управление на спортно оръжие. Тренировката се осъществява с един от следните видове оръжие (рапира, шпага и сабя) по преценка на треньора. Обучението се провежда от треньор завършил НСА "В.Левски", носител на купа "България" и многократен републикански шампион за България. Тренировките се провеждат в спортна зала в центъра на гр. София, стадион "Васил Левски" зала по фехтовка. Залата за провеждане на тренировката се уточнява по телефона след покупката на купона. Възраст от 5 годишна възраст и нагоре без ограничения.
Условия сделки от продавца :
100 % дискаунт купон
Тренировки два пъти в седмицата - вторник или четвъртък от 16:30 до 17:30 часа. Цената е само за една тренировка с продължителност 1 час.
Цената за една тренировка е 20 лв, като 10 лв. се заплащат на място, а другата част с ваучер в one coin.
Сведения о продавце :
Тренировки по фехтовка
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

Спортните оръжия и фехтовални костюми ще бъдат предоставяни за временно ползване по време на тренировката от треньора. За обучаващите е нужно да бъдат с удобни и леки маратонки, вода за пиене, удобен анцунг и тениска. Купонът да бъде предоставен на хартиен носител преди тренировката.

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе