MESEC DENA TRENING PRIMENETO AIKIDO VO KPA NAGE WAZA 100% OC

Nagewaza1 Nagewaza

Зарегистрированный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.57 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
17
Завершение промоакции
31/12/19
Продано купонов
33
Срок действия купонов
23/07/19 - 31/12/19

Количество

Описание:
Унапредете го вашиот ум, дух и тело, вежбајте применето аикидо во КПА Наге Ваза. Аикидото е древна јапонска вештина која доживува свој развој и до денеска и која ги опфаќа најдобрите концепти на самоодбрана и стил на живот и снаоѓање во ризични ситуации и конфликти. Предноста на оваа боречка вештина е комплетен психо-физички развој на личноста и надминување на сопствените граници, ефикасност и координација на движења во просторот и развој на самодоверба и здобивање сигурност во секој момент.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Еден купон се однесува на месечен тренинг, кој содржи два термини неделно во КПА Наге Ваза. Еден тренинг е со времетраење од еден час и петнаесет минути.---------------------Термини за тренинг се: Понеделник и Среда од 19 часот. Локација О.У.Круме Кепески Кисела Вода - Скопје -------------------------------------------------------------------------------------------------------Контакт тел. 070220855, меил: [email protected]
Условия сделки от продавца :
Плаќање 100% one coin
Контакт тел. 070220855
Сведения о продавце :
Grupa za individualen trening za PRIMENETO AIKIDO
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

Еден купон се однесува на месечен тренинг, кој содржи два термини неделно во КПА Наге Ваза. Времетраење на еден тренинг е еден час и петнаесет минути.

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе