Cupon discount 50% onecoin-Evaluarea starii de sanatate (Rezerva De Energie din Celule) ROFES

Индивидуальный бизнес

Погасить в торговой точке
Цена
0.38 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE — с фиксированной ставкой исключительно для DealShaker. Значение основано на текущем обменном курсе и будет меняться в зависимости от изменения сложности добычи. DealShaker не гарантирует продажную цену в ONE
Доступно купонов
20
Завершение промоакции
31/12/19
Продано купонов
0
Срок действия купонов
27/12/18 - 31/01/20
Описание:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! Fata de alte examinari precum ecografia, rezonanta magnetica, radiografia, tomografia computerizata, are avantajul ca poate depista dereglarile functionale inainte de manifestarea lor clinica, putandu-se lua cele mai potrivite masuri terapeutice pentru revenirea la normal. Evaluarea starii generale de sanatate, a celor 17 organe si sisteme, a resurselor, cat si gradul de expunere la stres, oboseala sau solicitare nervoasa cu aparatul ROFES. Rofes va permite sa detectati influenta obiceiurilor proaste, a stilului nesanatos de viata, sau efectele pozitive ale exercitiilor fizice, sau ale suplimentelor alimentare
Условия сделки от продавца :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 16 euro, pentru o analiza de diagnosticare. Diferenta dd 16 euro se va achita la locatie.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
Сведения о продавце :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Связаться с продавцом
Адреса продавца ( Купон по сделке можно использовать по любому из назначенных адресов продавца ) :

Дополнительные инструкции :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

DealShaker не несет ответственность за контент, публикуемый третьими сторонами на платформе