Salon Boudoir Prive-Coafura, Manichiura, Pedichiura, Tratamente cosmetice 100% onecoin

Negócio registado

Reembolso no local
Preço
1.01 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE é uma taxa fixa exclusiva para a DealShaker. O valor tem como base a taxa de câmbio atual, sendo alterado com base na alteração da dificuldade de mineração. A DealShaker não garante o preço de venda de ONE
Cupões Disponíveis
0
A promoção termina
31/07/19
Cupões Vendidos
50
Validade dos Cupões
24/02/19 - 31/08/19
Descrição:
DESCRIERE: OFERIM SERVICII CE SE POT EFECTUA IN SALONUL NOSTRU PENTRU URMATOARELE DEPARTAMENTE: coafor, manichiura-pedichiura, tratamente cosmetice si recomandari in domeniul estetic. Acest loc unic si minunat a luat fiinta de la ideea a doi frati: Eduard Dabican si Edina Borza in norocoasa zi 13 februarie :), anul 2012. Pasiune si dorinta de a rasfata oamenii, atentia acordata in intregime clientului si starea de bine au fost elementele cheie in crearea conceptului. Probabil te intrebi de unde vine numele... Cum la noi nimic nu este intamplator, ideea de Boudoir reprezinta perfect conceptul nostru. Aceea camera frantuzeasca , intima , camera in care intri pentru a te transforma si straluci zilnic in orice context. Designul si ambianta dedicate rasfatului tau sustin si definesc conceptul. Intimitatea, confidentialitatea si discretia sunt nelipsite la orice vizita in salonul nostru. Stilul si rafinamentul insotesc toata experienta deoarece tu pentru noi esti in centrul atentiei. Ce ne face unici si de neconfundat sunt atentia la detalii si responsabilitatea. In procesul de creatie suntem atenti la lookul final, la modul in care elementele se completeaza si formeaza un lifestyle, nu doar un look. Toata aceasta minunata poveste, se transforma in realitate. Echipa Boudoir face acest vis sa devina realitate pentru tine!
Termos e Condições do Comerciante Específicos para a Oferta :
CONTRAVALOAREA UNUI voucher valoric ESTE DE 30 euro si si poate fi folosit pentru urmatoarele servicii, la algere:
1.COAFOR
2.MANICHIURA, PEDICHIURA
3. TRATAMENTE COSMETICE SI RECOMANDARI IN DOMENIUL ESTETIC

Programarea se va face telefonic la telefon 0743.887.526, cu 24h inainte.
Anularea de asemenea se va face cu 24h inainte.
Sobre o Comerciante :
Acest loc unic si minunat a luat fiinta de la ideea a doi frati: Eduard Dabican si Edina Borza in norocoasa zi 13 februarie :), anul 2012.

Pasiune si dorinta de a rasfata oamenii, atentia acordata in intregime clientului si starea de bine au fost elementele cheie in crearea conceptului.

Probabil te intrebi de unde vine numele...

Cum la noi nimic nu este intamplator, ideea de Boudoir reprezinta perfect conceptul nostru. Aceea camera frantuzeasca , intima , camera in care intri pentru a te transforma si straluci zilnic in orice context. Designul si ambianta dedicate rasfatului tau sustin si definesc conceptul.

Intimitatea, confidentialitatea si discretia sunt nelipsite la orice vizita in salonul nostru. Stilul si rafinamentul insotesc toata experienta deoarece tu pentru noi esti in centrul atentiei.

Ce ne face unici si de neconfundat, este atentia la detalii si responsabilitatea. In procesul de creatie suntem atenti la lookul final, la modul in care elementele se completeaza si formeaza un lifestyle, nu doar un look.

Toata aceasta minunata poveste, se transforma in realitate. Echipa Boudoir face acest vis sa devina realitate pentru tine!
Contactar Comerciante
Endereços do Comerciante ( pode utilizar o seu Cupão-Oferta em qualquer um dos endereços atribuídos do Comerciante ) :

A DealShaker não se responsabiliza por conteúdos de terceiros publicados na plataforma