Cupon discount 50% onecoin-Analiza, ECK, Starea Generala de Sanatate - IMEDIS

Negócio individual

Reembolso no local
Preço
0.92 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE é uma taxa fixa exclusiva para a DealShaker. O valor tem como base a taxa de câmbio atual, sendo alterado com base na alteração da dificuldade de mineração. A DealShaker não garante o preço de venda de ONE
Cupões Disponíveis
20
A promoção termina
31/07/19
Cupões Vendidos
0
Validade dos Cupões
04/03/19 - 31/08/19
Descrição:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! IMEDIS-Aparat pentru evaluarea starii generale de sanatate -Vizualizare EKG -Afișeazã informații despre parametrii reglãrii autonome a pacientului. Reglarea vegetativã a sistemului nervos autonom. -Indicele echilibrului vegetativ, caracterizează raportul dintre activitatea sistemelor simpatic și parasimpatic ale sistemului nervos autonom. -Indexul Stresului caracterizează gradul de tensiune a muschiului inimii – miocardul. -Portretul Autocorelaţiei caracterizează gradul de similitudine a diferitelor fragmente de ritmogramă. -Sistemul de reglare neuroumoral al pacientului, compoziția și structura substanţelor biochimice din organism, a sistemului endocrin. -Piramida energetica, caracterizează cantitatea totală de energie a corpului și echilibrul între ciclul catabolic și anabolic a acestor resurse în ritmul actual de viață. -Afișează informații despre parametrii stării psiho - emoționale. -Analiza Fractală este concepută pentru a evidenția și evalua vizual gradul de armonizare a bioritmurilor, diferitelor organe și sisteme ale organismului, având o structură fractal, pentru a identifica modificările funcționale și patologice, evaluând starea și prognozând modificările imune în starea de sănătate a pacientului. -Curba gerontologică. -„Sănătate” - analiza globala. -Aura -Descrierea Ceacrelor -Diagnosticare pe meridian
Termos e Condições do Comerciante Específicos para a Oferta :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 27.50 euro, pentru o analiza de diagnosticare si consultatie. Diferenta de 27.50 euro se va achita la cabinet.
Se vor achizitiona maxim 2 cupoane pe cont valabile o luna.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Bl.27 Sc.2 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
Sobre o Comerciante :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Contactar Comerciante
Endereços do Comerciante ( pode utilizar o seu Cupão-Oferta em qualquer um dos endereços atribuídos do Comerciante ) :

Instruções adicionais :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

A DealShaker não se responsabiliza por conteúdos de terceiros publicados na plataforma