Discount Coupon 80% - Salsa Therapy - Curs Introducere in Dans si Controlul Corpului - abonament pe 3 luni

Negocio individual

Canjear en la ubicación
Precio
3.00 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE tiene una tasa fija para DealShaker exclusivamente. El valor está basado en la tasa de cambio actual, y cambiará en función de la dificultad del cambio de minería. DealShaker no garantiza el precio de venta de ONE
Cupones disponibles:::
40
Promoción termina
07/01/20
Cupones vendidos
0
Validez de cupones
24/03/19 - 08/01/20
Descripción:
Inspirat de prietenii pe care-i iubesc nespus, aduc un concept nou in serviciul vostru. Terapie prin dans. Experienta mea combinata cu pasiunea, te vor ajuta sa iti recapeti increderea in tine, iti va creste curajul si admiratia fata de propria persoana. Impreuna vom descoperi care sunt limitele noastre si care sunt hopurile de trecut pentru a avea o viata de cuplu implinita. Pentru cupluri se va produce armonizarea si echilibrarea energiilor, masculine si feminine, barbatul va capata hotarare si va invata sa conduca, iar femeia va aduce energia si, gratioasa va invata sa urmeze barbatul. Prin aceste cursuri imi doresc ca fiecare persoana sa experimenteze ce inseamna sa fii in concordanta cu corpul tau, sa-l cunosti, ca acesta sa te asculte si sa te urmeze. Nu cred in expresia “am 2 picioare stangi” ci cred ca trebuie doar sa echilibram partea dreapta cu partea stanga si sa le facem sa se inteleaga. Nimic nu e imposibil atata timp cat mintea, inima si corpul lucreaza impreuna. Ce poate fi mai frumos decat doi oameni care isi urmeaza simtirile pentru a crea un dans unic si armonios? Trairile dinauntru nu pot fi comparate cu altceva si nici exprimate in cuvinte. Acesta este un curs de invatare prin distractie si voie buna. Un loc in care sa ne putem manifesta in voie si in siguranta unde, a gresi nu este gresit ci este un lucru firesc deoarece gresind invatam, iar cum zice Gratian: “greseala e dovada ca incerci”. Nu vrem sa devenim profesionisti tehnici ai dansului ci vrem sa fim oameni care se bucura ca gresesc si astfel devenim profesionistii distractiei! Iar pentru cei care au nevoie de relaxare, miscare, slabit chiar si ingrasat, veselie, bucurie si surprieze, cu partener sau fara, toare vor fii la ele acasa. Restul sunt bonusuri. Terapia prin dans este un mod în care putem învăța cum să ne poziționăm, cum să acționăm, față de orice se petrece în viața noastră. Un mod în care putem prelua controlul vieții noastre, un mod de a lucra conștient și sistematic, cu stresul, durerea, boala și provocările din viața de zi cu zi. Studiile arată ca oamenii care parcurg acest curs, au observat următoarele efecte: 1. Reducerea simptomelor, fizice și psihologice ale stresului 2.Reducerea durerilor (pt cazurile cronice) și o abilitate crescută de a suporta durerea 3.Mai mult entuziasm și energie în viața de zi cu zi 4.Abilitate crescută de a te relaxa și a-ți crește starea de spirit 5.Reziliență în condiții de stres pe termen lung și scurt 6.Îmbunătățirea stimei de sine Vei putea testa pe pielea ta ce inseamna Salsa Therapy si ce beneficii iti poate aduce, iar astfel vei decide cu usurinta daca este pentru tine sau nu.
Términos y condiciones específicos de la oferta del comerciante :
Costul unui abonament este de 750 Ron/(158 euro) 3 luni si include 24 sedinte, de 2 ori pe saptamana.
Acesti 750 de lei (158 euro)se impart astfel: 80%, adica 600 Ron(126 euro) in moneda onecoin si diferenta de 20%, respectiv 150 Ron(32 euro) se platesc la momentul inceperii cursului.
Va rog sa ne contactati pentru a stabili detaliile si dispponibilitatea
Sobre el Comerciante :
Fiind pasionati de dans si avand o experienta de peste 10 ani, dorim sa oferim oamenilor posibilitatea de a descoperi tainele dansurilor latino: salsa, bachata, merengue.
Contactar con comerciante
Dirección(es) de Comerciante ( puede utilizar su cupón de oferta en cualquiera de las direcciones asignadas del comerciante ) :

DealShaker no se hace responsable del contenido publicado por terceros en la plataforma