Produse NATURISTE PLAFAR

Registered Business

Redeem at Location
Price
0.05 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
9922
Promotion ends
31/03/18
Coupons Sold
78
Coupons Validity
13/11/17 - 30/04/18
Description:
Oferta PLAFAR cuprinde o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice: ceaiuri simple si combinate, tincturi, siropuri si condimente. Produsele noastre fac parte din grupa alimentelor si suplimentelor alimentare si contribuie la sanatatea fiecarui sistem in parte, la mentinerea functionarii normale a acestora, dar si la echilibrul general al organismului tinand cont de varsta, stare de sanatate, predispozitii si tolerante. Plantele medicinale oferite de PLAFAR prezintă garanţia unor produse vegetale de înaltă calitate, bogate în principii active, care vin sa completeze dieta ta si sa aduca beneficii sanatatii tale si nu in ultimul rand, clipe de bucurie si liniste. Pentru fiecare sortiment, recoltarea şi condiţionarea se efectuează sub indrumarea specialiştilor nostri cu îndelungată experienţă.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Clientii pot alege orice produs din incinta magazinului.
Cuponul reprezinta CONTRAVALOAREA SUMEI DE 9 LEI.
Cumparatura minima este de 30 RON, diferenta de 21 lei se va achita la magazin.
Dupa achizitionarea cuponului va rugam contactati-ne.

Produsele SE RIDICA DIN INCINTA MAGAZINULUI.
About the Merchant :
Oferta PLAFAR cuprinde o gama larga de produse din plante medicinale si aromatice: ceaiuri simple si combinate, tincturi, siropuri si condimente. Produsele noastre fac parte din grupa alimentelor si suplimentelor alimentare si contribuie la sanatatea fiecarui sistem in parte, la mentinerea functionarii normale a acestora, dar si la echilibrul general al organismului tinand cont de varsta, stare de sanatate, predispozitii si tolerante.

Plantele medicinale oferite de PLAFAR prezintă garanţia unor produse vegetale de înaltă calitate, bogate în principii active, care vin sa completeze dieta ta si sa aduca beneficii sanatatii tale si nu in ultimul rand, clipe de bucurie si liniste.
Pentru fiecare sortiment, recoltarea şi condiţionarea se efectuează sub indrumarea specialiştilor nostri cu îndelungată experienţă.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform