Cupon discount 50% onecoin-Tratament - Teslatron, Abonament

Individual business

Redeem at Location
Price
1.79 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
30
Promotion ends
31/07/19
Coupons Sold
0
Coupons Validity
04/03/19 - 31/08/19
Description:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! Terapie cu potential inalt o tehnologie a vietii sanatoase. -O tehnologie bazata pe o inventie extraordinara a lui Nikola Tesla, este un aparat ce are la baza ideile acestuia despre vindecarea, intinerirea si fortificarea organismului uman - Aparatul accelereaza schimbarea sangelui din stare acida in stare alcalina si intareste sistemul imunitar. Teslatron alcalinizeaza sangele prin cresterea nivelului de ioni serici de calciu, imbunatatind circulatia sanguina, prevenind bolile geriatrice si reabilitand structura. Ceea ce distinge terapia prin camp potential inalt de celelalte terapii fizice este ca se promoveaza functia homeostazica in corp, prin faptul ca centrul de control din hipotalamus si sistemul endocrin este ajutat sa functioneze normal. Celulele se activeaza initiind productia de enzime ATP din membranele celulelor. Beneficiile aparatului: -Alcalinizeaza corpul -Promoveaza curgerea si circularea energiei in corp -Promoveaza metabolismul -Promoveaza detoxifierea si eliminarea tesutului adipos -Sporeste potentialul membranelor -Sporeste sinteza energiei ATP -Imbunatateste respiratia celulara -Imbunatateste somnul -Reduce durerile -Elibereaza stresul -Relaxeaza corpul -Intinereste creierul -Regleaza functia endocrina -Resusciteaza si recupereaza celulele corpului -Inlatura mirosurile neplacute ale corp -Inlatura radicalii liberi (antioxidantii) -Imbunatateste si promoveaza circulatia sangelui -Intareste imunitatea corpului -Restabileste energia si armonia -Este cel mai extraordinar dus de electroni care poate sa refaca si sa dezvolte hartile neuronale - Aparatul permite ridicarea frecventei de vibratie personala .
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 53.50 euro pentru un abonament de 10 sedinte (o sedinta dureaza o ora). Diferenta de 53.50 euro se va achita la cabinet.
Se vor achizitiona maxim 2 cupoane pe cont, valabile o luna, dupa achizitionare.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Bl.27 Sc.2 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
About the Merchant :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

Additional Instructions :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform