Cupon discount 50% onecoin-Evaluarea starii de sanatate (Rezerva De Energie din Celule) ROFES

Individual business

Redeem at Location
Price
0.54 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
20
Promotion ends
31/12/19
Coupons Sold
0
Coupons Validity
27/12/18 - 31/01/20

Quantity

Description:
Acum, ai acces la cele mai bune produse si tehnologii noi, pentru ca tu sa ai rezultate rapide si stabile! Fata de alte examinari precum ecografia, rezonanta magnetica, radiografia, tomografia computerizata, are avantajul ca poate depista dereglarile functionale inainte de manifestarea lor clinica, putandu-se lua cele mai potrivite masuri terapeutice pentru revenirea la normal. Evaluarea starii generale de sanatate, a celor 17 organe si sisteme, a resurselor, cat si gradul de expunere la stres, oboseala sau solicitare nervoasa cu aparatul ROFES. Rofes va permite sa detectati influenta obiceiurilor proaste, a stilului nesanatos de viata, sau efectele pozitive ale exercitiilor fizice, sau ale suplimentelor alimentare
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Un cupon reprezinta o plata partiala egala cu 16 euro, pentru o analiza de diagnosticare. Diferenta dd 16 euro se va achita la locatie.
Va rugam sa va programati din timp la telefon 0731475368 / 0744842436
Consultatiile se fac la cabinetul din Str Stolnicul Vasile Nr.27 Sector 2, 023362 Bucharest, Romania.
About the Merchant :
Nutritionist-nutritie celulara, deparazitare, detoxifiere, slabire, intarirea imunitatii, analize -diagnosticare si tratamente personalizate etc.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

Additional Instructions :

-Ma ocup de cultivarea si elevarea sanatatii fizice si spirituale. In baza experientei acumulate ca practica si studiu vreau sa impartasesc un concept, un stil de viata usor de abordat si aplicat, ce te poate transforma dintr-o fiinta bolnava, plictisita si obosita intr-o persoana sanatoasa, prospera si fericita. Reprezinta un start bun in acord cu timpurile in care traim si provocarile pe care viata ni le aduce.

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform