PLIMBARE SI AGREMENT CU LIMUZINE / Walk and recreation by limo CUPON DISCOUNT 50 %

Registered Business

Redeem at Location
Price
1.08 ONE
(1 ONE = 29.85 EUR )
ONE is with a fixed rate for DealShaker exclusively. Value is based on the current exchange rate, and will change based on change in mining difficulty. DealShaker does not guarantee the selling price of ONE
Coupons Available
37
Promotion ends
31/12/19
Coupons Sold
13
Coupons Validity
02/02/19 - 31/01/20

Quantity

Description:
Cuponul reprezinta 50% din pretul unei curse! 1 cupon + 150ron pentru 1ora cu limuzina HOVER*** de 6 locuri 2 cupoane + 300 ron pentru 1 ora cu limuzina DODGE***** sau CHRYSLER***** cu 8 locuri. SAMPANIA BAR ESTE INCLUSA IN PRET! ********************************************************************************************************** The cupon represents 50% of the ride's price! 1 cupon + 150 ron for 1 hour in the HOVER*** limousine that has a capacity of 6 people. 2 cupons + 300 ron for 1 hour in the DODGE***** or CHRYSLER***** limousines that have a capacity of 8 people. Champagne bar is included.
Deal Specific Terms & Conditions from the Merchant :
Programati prin telefon cursa, cu minim 3 ore inainte.
Pentru utilizare este necesara prezentarea cuponului printat.

**************************************************************
The printed coupon is required in order to use it.
About the Merchant :
Avem intotdeauna pregatita o limuzina de rezerva, in cazul in care se ivesc situatii neasteptate in intervalul de timp in care ai inchiriat limuzina pentru eveniment. Limuzina de rezerva se va incadra in standardele pentru care ai optat.

Anumite evenimente din viata trebuie sarbatorite intr-un mod fastuos, astfel incat sa vi le amintiti cu placere toata viata. Nu in fiecare zi veti avea parte de o plimbare cu limuzina, de exemplu, aceasta fiind mijlocul de transport ideal pentru cele mai grozave petreceri.

07limuzina va pune la dispozitie inchirieri limuzine sport sau elegante, in functie de ocazia pentru care vreti sa o inchiriati. Acestea sunt perfecte pentru orice eveniment special, indiferent ca este vorba de o nunta, un botez, petreceri aniversare, noaptea banchetului, petreceri pentru burlaci si burlacite sau de ce nu, chiar si cu ocazia trecerii in noul an.

Limuzina este special creata, pentru a va bucura de o calatorie de lux si confortabila, ajungand la destinatie la timp si in maxima siguranta. 07limuzina este o companie specializata in inchirieri limuzine, avand o excelenta reputatie pentru profesionalitatea serviciilor oferite (inchirieri limuzine) si o vasta experienta in domeniu.
Contact Merchant
Merchant Addresses ( you can use your Deal Coupon in any of the assigned addresses of the Merchant ) :

Additional Instructions :

http://agentiavisultau.ro/
Pentru programarea cursei apelati persoana de contact
Constantin Lamba - tel. 0754689462

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform