100 % дискаунт купон за Тренировки по фехтовка

mnaydenova Bors

Einzelunternehmen

am Standort abholen
Preis
0.12 ONE
(1 ONE = 42.33 EUR )
ONE hat exklusiv für DealShaker eine feste Rate. Der Wert basiert auf dem aktuellen Umtauschkurs und ändert sich auf der Basis von Schwierigkeiten in der Förderung. DealShaker garantiert keinen Verkaufspreis von ONE
Verfügbare Coupons
250
Die Promotion endet
15/09/20
Verkaufte Coupons
0
Gültigkeit der Coupons
15/09/19 - 30/09/20

Menge

Beschreibung:
Фехтовката е аристократичен спорт, развиващ физически, морално-волеви и психически качества. Този спорт е многообразен педагогически процес с възпитателен процес, който осигурява правилно и хармонично развитие, както укрепване и закаляване на децата от най-ранна детска възраст. Обучението по фехтовка осъществявав развитието на физическите качества ловкост, бързина, сила и издръжливост. Внедрява се целеустременост, смелост, решителност, дисциплинираност, съобразителност и др. Развива се двигателната и мисловна реакция и се внедрява обем от технико-тактически знания и умения при използване и управление на спортно оръжие. Тренировката се осъществява с един от следните видове оръжие (рапира, шпага и сабя) по преценка на треньора. Обучението се провежда от треньор завършил НСА "В.Левски", носител на купа "България" и многократен републикански шампион за България. Тренировките се провеждат в спортна зала в центъра на гр. София, стадион "Васил Левски" зала по фехтовка. Залата за провеждане на тренировката се уточнява по телефона след покупката на купона. Възраст от 5 годишна възраст и нагоре без ограничения.
Deal-spezifische Geschäftsbedingungen des Händlers :
100 % дискаунт купон
Тренировки два пъти в седмицата - вторник или четвъртък от 16:30 до 17:30 часа. Цената е само за една тренировка с продължителност 1 час.
Цената за една тренировка е 20 лв, като 10 лв. се заплащат на място, а другата част с ваучер в one coin.
Über den Händler :
Тренировки по фехтовка
Händler kontaktieren
Händleradressen ( Sie können Ihren Deal-Coupon mit jeder der zugewiesenen Adressen des Händlers benutzen ) :

Zusätzliche Anweisungen :

Спортните оръжия и фехтовални костюми ще бъдат предоставяни за временно ползване по време на тренировката от треньора. За обучаващите е нужно да бъдат с удобни и леки маратонки, вода за пиене, удобен анцунг и тениска. Купонът да бъде предоставен на хартиен носител преди тренировката.

DealShaker übernimmt keine Verantwortung für Inhalte Dritter, die auf der Plattform veröffentlicht werden