100 % дискаунт купон за Тренировки по фехтовка

mnaydenova Bors

个体转卖者

指定地点兑换自行货远
价格
0.17 DCP
(1 DCP = 29.85 EUR )
仅限于在DealShaker上,DCP和欧元的汇率是固定的,交易的价值基于当前的汇率,汇率将跟随挖掘难度而变动
Coupons Available
250
推广何时结束
15/09/20
销售礼券
0
票券有效期
15/09/19 - 30/09/20

数量

描述:
Фехтовката е аристократичен спорт, развиващ физически, морално-волеви и психически качества. Този спорт е многообразен педагогически процес с възпитателен процес, който осигурява правилно и хармонично развитие, както укрепване и закаляване на децата от най-ранна детска възраст. Обучението по фехтовка осъществявав развитието на физическите качества ловкост, бързина, сила и издръжливост. Внедрява се целеустременост, смелост, решителност, дисциплинираност, съобразителност и др. Развива се двигателната и мисловна реакция и се внедрява обем от технико-тактически знания и умения при използване и управление на спортно оръжие. Тренировката се осъществява с един от следните видове оръжие (рапира, шпага и сабя) по преценка на треньора. Обучението се провежда от треньор завършил НСА "В.Левски", носител на купа "България" и многократен републикански шампион за България. Тренировките се провеждат в спортна зала в центъра на гр. София, стадион "Васил Левски" зала по фехтовка. Залата за провеждане на тренировката се уточнява по телефона след покупката на купона. Възраст от 5 годишна възраст и нагоре без ограничения.
交易特殊的条款与条件 :
100 % дискаунт купон
Тренировки два пъти в седмицата - вторник или четвъртък от 16:30 до 17:30 часа. Цената е само за една тренировка с продължителност 1 час.
Цената за една тренировка е 20 лв, като 10 лв. се заплащат на място, а другата част с ваучер в one coin.
关于Merchant :
Тренировки по фехтовка
Contact Merchant
Merchant 地址 ( 您能用推销的票券在任何指定的MERCHANT地址 ) :

附加指示 :

Спортните оръжия и фехтовални костюми ще бъдат предоставяни за временно ползване по време на тренировката от треньора. За обучаващите е нужно да бъдат с удобни и леки маратонки, вода за пиене, удобен анцунг и тениска. Купонът да бъде предоставен на хартиен носител преди тренировката.

DealShaker is not to be held responsible about the third party content published on the platform